top of page
leipajuusto_nelio.jpg
paluu lapsuuden kesiin

Maustamaton jogurtti

Jogurttimme samettinen ja pehmeä maku saavutetaan puhtaan maidon ja hapatteen avulla. Näiden lisäksi emme käytä muita ainesosia. Pidämme maidon mahdollisimman alkuperäisessä muodossaan ja sille ei tehdäkään muuta kuin hellä pastörointikäsittely. Jogurttimme muistuttaa vanhan ajan maalaisjogurttia, ja moni sanookin lusikallisen sitä vievän takaisin lapsuuden kesiin mummolan kotiportaille tai kesämökin laiturille.


Ainekset: maito, hapate.

Maista ja ihastu

 

Jukkolan maustamaton jogurtti 400 g
Jukkolan maustamaton jogurtti 1 kg
Jukkolan maustamaton jogurtti 3 kg 

 

vähälaktoosinen

goudat_nelio.jpg
aito ja alkuperäinen

Jukkolan leipäjuusto

Artesaaniruoan Suomen mestarina palkitun leipäjuustomme valmistukseen tarvitaan vain puhdas pastöroitu ja homogenoimaton maito, suola ja juoksete. Lisäaineita emme käytä, ja reseptimme on pysynyt samana koko 30 vuoden ajan. Maito kerätään lähitiloilta, joten se on tuoretta ja lyhyen kuljetusmatkan takia myös ympäristöystävällistä. Jokainen leipäjuusto leivotaan käsin, paistetaan kauniin pilkukkaaksi ja pakataan saman päivän aikana.


Ainekset: maito, suola, juoksete.

Leipäjuustovalikoimamme

Jukkolan leipäjuusto 450 g
Jukkolan leipäjuusto 230 g
Vähälaktoosinen leipäjuusto 450 g
Vähälaktoosinen leipäjuusto 230 g

 

xcgTfhiQ.jpg
JUUSTOTARJOTTIMELLE

 Jukkolan goudajuustot

Laktoosittomat goudamme valmistetaan tarkasti käsityönä ihan muotittamisesta leikkuuseen asti. Käytämme juustoihin täysrasvaista maitoa mahdollisimman syvän maun takaamiseksi, ja tässä juustossa tämä syvyys kyllä tuntuu! Mieto, reilun viiden viikon ikäinen goudamme soveltuu höylättäväksi leivän päälle tai naposteltavaksi juustolautaselle. Maustetuissa goudissamme käytetyt mausteet sekä näkyvät että tuntuvat!

Ainekset goudalle: maito, suola, hapate.

Ainekset yrttigoudalle: maito, suola, timjami, rosmariini, oregano, meirami, basilika, hapate.

Ainekset pippurigoudalle: maito, rose- ja viherpippuri, suola, hapate.

Ainekset chiligoudalle: maito, chilipippuri, suola, hapate.
 

Nautittavaksi

Jukkolan gouda  200 g

Jukkolan yrttigouda  200 g

Jukkolan pippurigouda  200 g

Jukkolan chiligouda  200 g

KESÄHERKKU

Jukkolan grillijuusto

Kesän 2022 uutuutemme maistuu takuuvarmasti grillissä tai pannulla paistettaessa. Tasapainoinen, pehmeä ja 100 % kotimainen grillijuustomme soveltuu hyvin salaatteihin, ruoanlaittoon tai vaikka uuniruokiin. Kokeile kesäistä salaattia yhdistämällä grillijuustomme esimerkiksi tuoreisiin mansikoihin tai vesimelooniin mintun ja sitruunamelissan kera.


​Ainekset: maito, suola, juoksete.


Kokeile ja ylläty

Jukkolan grillijuusto  150 g

vähälaktoosinen

Grillijuusto 150 g_nelio.jpg
Salaattijuustokuutiot_nelio.jpg
arkeen ja juhlaan

Jukkolan salaattijuustot

Salaattijuustomme valmistetaan käsityönä kahden kilon muoteissa, joissa juustomassa tiivistyy muotoonsa. Tämän jälkeen juusto saa ominaisen makunsa suolakylvyssä, jossa juustoja käännellään säännöllisin väliajoin tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Monikäyttöinen juusto maistuu salaateissa ja toimii loistavasti myös uuniruoissa, esimerkiksi pitsan päällä tai pastassa. Täyteläisen pehmeä rakenne takaa maistuvan makunautinnon.

 

Ainekset salaattijuustolle: maito, suola, hapate.
Ainekset salaattijuustokuutioille yrttiöljyssä: maito, rapsiöljy, suola, hapate, timjami, rosmariini, oregano, meirami, basilika.

Ainekset salaattijuustokuutioille chiliöljyssä: maito, rapsiöljy, suola, hapate, chilipippuri.

Makua arkeen ja juhlaan

Jukkolan salaattijuusto  150 g

Jukkolan salaattijuustokuutiot yrttiöljyssä 200 g
Jukkolan salaattijuustokuutiot chiliöljyssä 200 g

vähälaktoosinen

KAUAN ODOTETTU

Jukkolan Mustajussi

Kotimaista mustapippurituorejuustoa on kaivattu saataville. Valmistamme jokaisen Mustajussi-juustopalan huolellisesti käsityönä keskipohjalaisesta maidosta. Ja ilman lisäaineita. Herkullinen pippurinen maku on saavutettu pitkän  ja periksiantamattoman kehitystyön tuloksena. Kokeile tätä juustoa jännittävänä lisänä juustolautaselle ja kokkailussa esimerkiksi uuniruoissa tai kastikkeissa.

Ainekset: maito, mustapippuri, suola, paprika, hapate.


NAM!

 

Jukkolan Mustajussi 100 g


 

vähälaktoosinen

mustajussi2_nelio.jpg

LÄHELTÄ HYVÄÄ

Kotitilan maito ja piimä

Kotitilamme maito lypsetään oman tilamme 28 Ayrshire-lehmästä. Lehmät syövät päivittäin pihatossamme rypsiä, oman tilan viljaa ja kesällä korjattua heinää, jotka viljelemme lohtajalaisilla pelloilla. Kuljetamme maidon pienissä erissä meijeriimme, jossa maito vain pastöroidaan hellävaraisesti, jotta se maistuu yhtä hyvältä kuin suoraan tilalta haettuna.

 

Jukkolan vanhanajan piimä hurmaa täyteläisellä koostumuksella ja raikkaalla maulla. Muiden tuotteidemme tapaan piimämme maku syntyy oikeasta hapatteesta ja vähänkäsitellystä maidosta.

Ainekset piimälle: maito, hapate.

 


AITOA MAKUA ARVOSTAVILLE​

Jukkolan kotitilan maito  1 L

Jukkolan maalaispiimä  2 L

JOULUNAIKAAN

Jukkolan Artesaanijuustopaketti

Joulun sesonkiin saataville tulee koko maan kattavasti kolmen makugoudan kompakti lähiruokapaketti, joka hurmaa joulupöydässä tai pikkujouluilloissa. Jukkolan Artesaanijuustopaketti sisältää käsityönä valmistetut ja leikatut, vähintään viisi viikkoa kypsyneet Jukkolan yrttigoudan, chiligoudan ja pippurigoudan. Paketti on valmis lajitelma juustotarjoiluun ja se soveltuu hyvin suomalaiseen makumaailmaan. Kaikki juustot ovat laktoosittomia ja lisäaineettomia.

 

Hanki joko omaan joulupöytään tai lahjaksi.

 

Saatavilla marraskuun lopusta vuoden loppuun saakka hyvinvarustelluista S-ryhmän, K-ryhmän, Minimanin ja Halpa-Hallin myymälöistä.

Ainekset: pastöroitu homogenoimaton maito, suola, hapate ja juustojen mausteet: chili-, viher- ja rosepippuri, timjami, oregano, meirami, basilika ja rosmariini.

 


herkkusuillE

Jukkolan Artesaanijuustopaketti  450 g

Jukkola-Food-5744.jpg
DSCF4627 (1).jpg
bottom of page