paluu lapsuuden kesiin

Maustamaton jogurtti

Jogurttimme samettinen ja pehmeä maku saavutetaan puhtaan maidon ja hapatteen avulla. Näiden lisäksi emme käytä muita ainesosia. Pidämme maidon mahdollisimman alkuperäisessä muodossaan ja sille ei tehdäkään muuta kuin hellä pastörointikäsittely. Jogurttimme muistuttaa vanhan ajan maalaisjogurttia, ja moni sanookin lusikallisen sitä vievän takaisin lapsuuden kesiin mummolan kotiportaille tai kesämökin laiturille.


Ainekset: maito, hapate.


Maista ja ihastu

 

Jukkolan maustamaton jogurtti 400 g
Jukkolan maustamaton jogurtti 1 kg
Jukkolan maustamaton jogurtti 3 kg 

 

vähälaktoosinen

ajaton klassikko

Maalaispiimä

Piimän ei tarvitse olla pelkästään tavallinen ruokajuoma, vaan se taipuu lisäksi muun muassa keittoihin, leivontaan, kastikkeisiin ja smoothiehin. Jukkolan vanhanajan piimä täyteläisellä koostumuksella ja raikkaalla maulla toimii näissä tarkoituksissa erittäin mainiosti. Muiden tuotteidemme tapaan piimämme maku syntyy oikeasta hapatteesta ja vähänkäsitellystä maidosta.

​Ainekset: maito, hapate.Kokeile ja ylläty

Jukkolan maalaispiimä  2 kg

vähälaktoosinen

KAUAN ODOTETTU

Jukkolan Mustajussi

Kotimaista mustapippurituorejuustoa on kaivattu saataville. Valmistamme jokaisen Mustajussi-juustopalan huolellisesti käsityönä keskipohjalaisesta maidosta. Ja ilman lisäaineita. Herkullinen pippurinen maku on saavutettu pitkän  ja periksiantamattoman kehitystyön tuloksena. Kokeile tätä juustoa jännittävänä lisänä juustolautaselle ja kokkailussa esimerkiksi uuniruoissa tai kastikkeissa.

Ainekset: maito, mustapippuri, suola, paprika, hapate.


NAM!

 

Jukkolan Mustajussi 100 g


 

vähälaktoosinen

aito ja alkuperäinen

Jukkolan leipäjuusto

Leipäjuustomme valmistukseen tarvitaan vain puhdas pastöroitu ja homogenoimaton maito, suola ja juoksete. Lisäaineita emme käytä, ja reseptimme on pysynyt samana koko 25 vuoden ajan. Maito kerätään lähitiloilta, joten se on tuoretta ja lyhyen kuljetusmatkan takia myös ympäristöystävällistä. Jokainen leipäjuusto leivotaan käsin, paistetaan kauniin pilkukkaaksi ja pakataan saman päivän aikana.


Ainekset: maito, suola, juoksete.

Leipäjuustovalikoimamme

Jukkolan leipäjuusto 450 g
Jukkolan leipäjuusto 230 g
Vähälaktoosinen leipäjuusto 450 g
Vähälaktoosinen leipäjuusto 230 g

 

uusimpia tulokkaitamme

 Paremman arjen gouda

Goudamme valmistetaan tarkasti käsityönä ihan muotittamisesta leikkuuseen asti. Käytämme juustoihin täysrasvaista maitoa mahdollisimman syvän maun takaamiseksi, ja tässä juustossa tämä syvyys kyllä tuntuu! Mieto, reilun viiden viikon ikäinen goudamme soveltuu höylättäväksi leivän päälle tai naposteltavaksi juustolautaselle.

Ainekset: maito, suola, hapate.

 

Nautittavaksi

Jukkolan gouda 250 g

arkeen ja juhlaan

Jukkolan salaattijuusto

Salaattijuustomme valmistetaan käsityönä kahden kilon muoteissa, joissa juustomassa tiivistyy muotoonsa. Tämän jälkeen juusto saa ominaisen makunsa suolakylvyssä, jossa juustoja käännellään säännöllisin väliajoin tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Monikäyttöinen juusto maistuu salaateissa ja toimii loistavasti myös uuniruoissa, esimerkiksi pitsan päällä. Täyteläisen pehmeä rakenne takaa maistuvan makunautinnon.

 

Ainekset: maito, suola, hapate.


Makua arkeen ja juhlaan

Jukkolan salaattijuusto  150 g
 

vähälaktoosinen

LÄHELTÄ HYVÄÄ

Kotitilan maito

Kotitilamme maito lypsetään oman tilamme 28 Ayshire-lehmästä. Lehmät syövät päivittäin pihatossamme rypsiä, oman tilan viljaa ja kesällä korjattua heinää, jotka viljelemme lohtajalaisilla pelloilla. Kuljetamme maidon pienissä erissä meijeriimme, jossa maito vain pastöroidaan hellävaraisesti, jotta se maistuu yhtä hyvältä kuin suoraan tilalta haettuna.


AITOA MAKUA ARVOSTAVILLE​

Jukkolan kotitilan maito  1 L

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle